Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kárpátalja - média képes leírás - Kárpátalja.tlap.hu
részletek »

Kárpátalja - média - Kárpátalja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karpatalja.tlap.hu » Kárpátalja - média
Keresés
Találatok száma - 7 db
Beregi Hirlap

Beregi Hirlap

100 esztendeje a Beregvidék hivatalos közéleti lapja Az újság magyar és ukrán nyelven hetente egyszer, szombaton két lapszámmal jelenik meg. Megjelenik magyar nyelven 1812 példányban, ukrán nyelven 507 példányban. Lapalapítók: a Beregszászi Járási Tanács, a járási állami közigazgatási hivatal, a szerkesztőségi kollektíva.

enklub - Berniczky Éva és Balla D. Károly írásai

enklub - Berniczky Éva és Balla D. Károly írásai

Berniczky Éva: Szerencsegyökér - Megkérdezte, jó felé tart-e a múzeumhoz. Melyikhez, kérdeztem vissza, és máris megbántam. Lerítt róla, hogy nem turista, nem csodálkozott rám, sem a felújított katedrálisra, nem kívánt semmit megörökíteni, nem is volt neki mivel, a nyakában nem lógott digitális fényképezőgép.

Kárpátaljai szemle

Kárpátaljai szemle

Ön egy olyan honlap tartalmát olvassa, amelynek neve nem ismeretlen Kárpátalján. A közel másfél évtizeddel ezelőtt azonos címen indult közéleti lap nyomdokain szeretnénk haladni. Jelen honlap szerkesztői és fenntartói arra törekednek, hogy az érdeklődő jobban megismerhesse Kárpátalját, a vidék szellemi, és kulturális értékeit. A Kárpátaljai Szemle szeretne minél szélesebb körű ismeretet nyújtani az olvasónak a régió közéleti, kulturális és tudományos életéről, illetve tükörként bemutatni a kárpátaljai olvasóknak, hogyan látják mások azt.

Kárpáti Igaz Szó Online

Kárpáti Igaz Szó Online

Figyelem! Július 1.-től teljes gőzerővel beindul a Kárpáti Igaz Szó új online oldala, amely a következő címen már most is elérhető és tesztelhető egyben: kiszo.hhrf.org. Az új portál bizonyos szolgáltatásai csak a regisztrációt követően lesznek elérhetőek (cikk kommentelés, cikk értékelés, hírlevél). Ha regisztrál, hozzá tud szólni az olvasottakhoz, és része lehet a Kárpáti Igaz Szó Online-nak.

Kárpátinfo net

Kárpátinfo net

A Szolgáltató által működtetett portálokon szereplő összes információ, amennyiben nincs kimondottan máshogy meghatározva, közjellegű információk. Az oldalon szereplő, illetve az innen elérhető összes információ bármikor megváltozhat, előzetes értesítés nélkül. Bár az oldalon megjelentett információk gyűjtését a legnagyobb odafigyeléssel végezzük és gondoskodunk azok helyességéről és aktualitásáról, sem büntetőjogi sem polgárjogi felelősséggel nem tartozunk azokért a közvetlen, illetve közvetett károkért és kellemetlenségekért, melyek a felhasználót a portálon talált esetleges helytelen, illetve pontatlan információk felhasználása miatt érték.

Kis ember, nagy város

Kis ember, nagy város

Minden bizonnyal- erre a kérdésre más választ nem is lehet adni. A különbség csak a mértékben van, összehasonlíiva pl. Szlovákiát és Ukrajnát. Mint említettem, kisebb attrocitásokra kerül csak sor Kárpátalján ukrán és magyar között, legalábbis az én tapasztalataim szerint. Én nem tudok arról, hogy valakit esetleg azért vertek volna meg, mert magyar volt, vagy esetleg ukrán.

Mindennapi életünk

Mindennapi életünk

Megjelent a Vitamin+ Kárpátalja egyetlen ifjúsági magazinjának harmadik száma. Rengeteg új témával várják a kedves olvasókat és többek között az én új cikkem is itt olvasható. A Kárpáti Igaz Szó év elején indult ifjúsági lapjának első fő célja, hogy szórakoztassák a fiatalságot. Mottójuk sem lehet más, mint: Szórakoztatni: fiatalosan, értelmesen, hitelesen! Úgy érzem ezt mindezidáig be is váltották és remélem a közeljövőben még inkább együtt tudok majd működni velük. Beharangozni nem igen kell, hisz az online változat is magáért beszél.

Tuti menü